Tartusse koguneb vehklejaid mitmest põlvkonnast

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vehklemine.
Vehklemine. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel peetakse Tartus kahte vehklemisvõistlust ning laupäeva õhtul kogunevad kõik praegused ja endised vehklejad kokkutulekule.

Vehklemisnädalavahetus algab laupäeval naisjuunioridele mõeldud Mercury Cupiga Turu tänava spordihoones. Võistlema pääsevad noored vehklejad, kes on sündinud 1999. aastal või hiljem.

Pärast finaale tähistatakse Tamme staadioni kohvikus 50 aasta möödumist vehklemise osakonna loomisest Tartu spordikooli juurde. Spordiala harrastati Emajõelinnas ka enne seda. Praegu tegutseb Tartus kaks vehklemisklubi ning see spordiala on suurvõistluste tulemusi arvestades praegu Emajõelinna üks edukaimaid. Oodatud on kõik endised ja praegused treenerid, treeningu- ja võistluskaaslased ja konkurendid. Lisainfot saab telefonilt 516 3793.

Pühapäeva hommikul algavad Turu tänava spordihoones aga Tartu lahtised meistrivõistlused, kuhu koguneb Eesti vehklemisparemik. Naiste võistlus algab kell 10, mehed astuvad võistlustulle kell 14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles