Vallavanem aitab vabast ajast politseid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetustel tõmbab Mäksa vallavanem Timo Reinthal selga abipolitseiniku vormi ja läheb koos kutseliste mundrimeestega korda hoidma. «See on heas mõttes nagu haigus,» leiab ta.
Nädalavahetustel tõmbab Mäksa vallavanem Timo Reinthal selga abipolitseiniku vormi ja läheb koos kutseliste mundrimeestega korda hoidma. «See on heas mõttes nagu haigus,» leiab ta. Foto: Kristjan Teedema

Mäksa vallavanem Timo Reinthal veedab vabad nädalavahetused koos patrullpolitseinikega tänavatel korda hoides. «See on heas mõttes nagu haigus,» leiab ta. «Mõni suitsetab, mõni joob, mina olen abipolitseinik.»

Ehkki tasu vabatahtliku töö eest ei maksta, käiks Reinthal enda sõnul abipolitseinikuks võimalusel isegi sagedamini kui see umbes 300 tundi, mis ta tänavu selleks on kulutanud.

Kellegi aitamist ei saa pidada aja raiskamiseks, leiab ta. Et vallavanema töös ei tea kunagi, kui pikaks kujuneb tööpäev, saab ta koos korrakaitsjatega Tartumaa turvalisuse eest hoolitseda tavaliselt nädalavahetustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles