Spordipäev viib mehed vette mulistama

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura veekeskus.
Aura veekeskus. Foto: Sille Annuk

Terviseliikumine Mehed Liikuma ning Aura veekeskus korraldavad eeloleval laupäeval trennipäeva, mis mõeldud ainult meestele. Üritus «Mehed vette!» tutvustab vees sportimise võimalusi.


Kogu päeva jooksul saab veekeskuses tutvuda erinevate vees sportimise võimalustega, osaleda viies rühmatreeningus ning veepalli mängimises. Kõiki treeninguid viivad läbi kogenud treenerid, teatas Mehed Liikuma eestvedaja Siim Ausmees.

Kavas on Aqua jogging, vesiaeroobika, aquaboks, vesispinning, aqua zumba ning veepall. Mehed Liikuma eestvedaja Siim Ausmehe sõnul on vees liigutamine lihtsaim ja ohutuim viis alustada sportimist.

«20. novembril toimuvale üritusele on oodatud kõik mehed, vaatamata vanusele või ujumisoskusele. Oluline on, et mees sooviks tervisesporti teha,» rõhutas Ausmees.

Mehed Liikuma puhul on tegemist 2010. aastal Tartus alguse saanud pilootprojektiga, mille pikemaks eesmärgiks on muuta eesti meeste tervisega seotud hoiakuid, parandada nende terviseteadlikkust ja tõsta seeläbi meie kõigi tervelt elatud aastate arvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles