Pildid: Baltic Agro kolis maalt linna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Agro esinduse avamine Tartus.
Baltic Agro esinduse avamine Tartus. Foto: Margus Ansu

Paarsada meest ja sekka naisi, muusik Tiit Kikas laserharfiga oma uut heliteost esitamas – nii algas eile õhtupoolikul Tartus Ropka tööstuspargis Baltic Agro uue ruumika esinduse avamine.

Seni Tartu külje all Tiksojal töötanud AS Baltic Agro kolis Emajõe naabrusse Tehnika tänavale. Seal on firmal uues 3000-ruutmeetrises esinduses avar müügisaal, traktorite remondi- ja hooldushall ning kodu- ja aiatoodete ladu.

«Meie ettevõte on pidevalt arenenud, nüüd hakkasime tegelema ka põllumasinate müügi ning hooldus- ja remonditöödega, sellepärast vajasime suuremaid ruume,» ütles Baltic Agro tegevdirektor Ants Puusta.

Tarvis oli ka lisaladu, sest Baltic Agro tütarfirma Baltic Agro Machinery on selle aasta 1. detsembrist Stokker Agri asemel John Deere’i põllumajandustehnika ning golfi- ja aiatehnika ametlik esindaja Eestis.

«Oleme masinatega aktiivselt tegutsenud augustist, ostja on leidnud paarkümmend traktorit, aga kõik neist pole soovijatel veel käes,» rääkis Ants Puusta. Kaubaks on läinud ka mõni murutraktor, golfivarustuse vastu pole veel huvi tuntud.

Lisaks võimsatele masinatele saavad põllumehed Tartu esindusest soetada teraviljaseemet ja loomasööta. Aiatoodetest pakutakse muruseemet, väetisi, taimekaitsevahendeid ja muud vajalikku.

Baltic Agro Tartu esinduses on ametis 16 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles