Sepa Jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaanial täitus pool eesmärgist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepa jalgpallikeskuse eskiis
Sepa jalgpallikeskuse eskiis Foto: MTÜ Jalgpallikool Tammeka

Novembri alguses käima lükatud Eesti spordi ajaloo suurim ühisrahastuskampaania Sepa staadioni renoveerimiseks on esimese kuuga jõudnud poolele teele. Omaniku on leidnud 50% uue väljaku ruutmeetritest ning kogutud üle 77 000€.

Ühisrahastuskampaaniale on praeguseks oma õla alla pannud üle 1400 inimese ja ettevõtte ning ostetud on 3700 sümboolset ruutmeetrit uuest väljakust. Kampaania eestvedajad peavad senist käiku tõeliselt õnnestunuks ja soovivad Tartusse uue treeningkeskuse loomiseks vajaliku summa kokku saada aasta lõpuks.

«Eesti mõistes on 150 000€ suurune ühisrahastus heas mõttes hullumeelne idee, kuid inimesed on sellise ambitsioonika plaaniga kaasa tulnud, sest nad tõesti näevad, et Tartu lastele on vaja luua paremad sporditingimused,» tõdes kampaania eestvedaja Kaarel Kiidron. «Ma tänan kõiki toetajaid ja julgustan ka teisi oma panust andma ja oma nime suurte tähtedega ajalukku kirjutama.»

Kampaania aitas üle ekvaatorijoone Tartumaa puidutööstusettevõte Lasita Maja, kelle juhatuse esimehe Kaido Maisvee sõnul on tähtis panustada noortele paremate sportimisvõimaluste loomisesse. «Arvame, et Sepa staadioni rekonstrueerimine on oluline samm kogu Tartu linnapildis. Seega loodame, et ka meie tagasihoidlik panus aitab kaasa selle projekti edukale realiseerimisele.»

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas 2. novembril  Eesti spordiajaloo suurima ühisrahastuskampaaniaga, millega kogutakse 150 000€ Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Ühisrahastusega saab igaüks osta endale sümboolse ruutmeetri valmivast väljakust. Kampaania päädib tuleval suvel jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega vastvalminud Sepa Jalgpallikeskuses, kuhu kõik ruutmeetri omanikud kutsutud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles