Turvamehed püüdsid Tartus ja Põlvas roolijoodikuid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei indikaatorvahend ehk rahva seas tuntud kui alkomeeter.
Politsei indikaatorvahend ehk rahva seas tuntud kui alkomeeter. Foto: Hanneli Rudi

Viimastel nädalatel on G4Si turvatöötajad aidanud teiste tööde kõrval kaasa ka liiklusturvalisuse parandamisele.

Laupäeval kella 12.30 paiku märkas G4S Tartu patrull Narva maantee bensiinijaamast lahkumas kahtlase sõidustiiliga punast Audit, mis kaldus ühest sõidureast teise, vahendas G4Si pressiesindaja. Turvatöötajad otsustasid autole järgi sõita ja kutsusid samal ajal politsei.

Sõiduk õnnestus peatada Kaunase puiesteel. Kohale saabunud politsei tuvastas, et Audit roolinud juht oli alkoholijoobes.

Sarnane juhtum leidis aset 21. novembril ka Põlvas. Pärast kella 10 õhtul märkasid G4Si turvatöötajad linnas kahtlaselt sõitvat halli Volkswagenit ja otsustasid sellele järgneda.

Auto sõitis kurvi võttes üle muru ja peatus Puuri tänaval. Autojuht avas ukse, kuid välja ta ei tulnud. Turvatöötaja läks auto juurde, tundis seal alkoholilõhna ja lülitas mootori välja. Kohale kutsutud politsei viis Volkswageni juhi alkoholijoobe tuvastamiseks kaasa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles