Elvas kõlab koolirahu auks muusika

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva linna kutsuv plakat.
Elva linna kutsuv plakat. Foto: Sille Annuk

Reedel kogunevad männilinna kolme koolirahu linna - Rakvere, Jõgeva ja Elva - linna huviringid, kes esitavad enda kultuuriprogramme.


Elva linnavalitsuse teatel esinevad kontserdil Rakverest esteetika- ja tantsukool, Rakvere muusikakool, hariduse- ja kultuuriselts Kaur ning Rakvere linna algkooli poisteansambel.

Jõgeva tuleb välja oma muusikakooli tantsustuudio ja flöödiansambliga, Jõgeva ühisgümnaasiumi tantsugrupi ning noormeeste ansambliga.

Elva linna esindavad Elva muusikakooli saksofonimängijad, Elva huvi ja kultuurikeskuse Sinilind tantsustuudio RN ja koolirahu lauluga Elise Ustav. Lisaks osaleb üritusel TORE-liikumine.

Koolirahu kuulutati 1. septembril välja Elvas, seda kogu 2010/2011 õppeaastaks. Aasta varem peeti koolirahu üritusi Rakveres ning tuleval aastal Jõgeval. Koolirahu on välja kuulutatud 1999. aastast.

Koolirahu suunab tähelepanu turvalise koolikeskkonna loomisele. Samuti sellele, et koolis oleks hea olla ning see oleks koht, kuhu nii õpilased kui ka õpetajad lähevad hommikul rõõmuga.

Kontsert algab Elva gümnaasiumis 12. novembril kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles