Kadunud Kaarel Arbi kohta sai politsei viimase vihje nädal tagasi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Arb.
Kaarel Arb. Foto: Politsei/Erakogu

Politsei palub endiselt avalikkuse kaasabi, et leida üles ööl vastu 1. novembrit Tartus kadunuks jäänud 32-aastane Kaarel Arb. Viimase laekunud vihje järgi nähti teda 13. novembri õhtul Põltsamaa läheduses ja tundus, et ta on võimeline ise liikuma.

Politseile on saanud ka vihjeid, et Arbi on nähtud telkimas, samuti on tema käes nähtud toidukotti.

Tartu politseijaoskonna politseikapten Margus Talimaa ütles, et enim vihjeid on siiamaani saadetud Jõgevamaalt ning nendes antud isikukirjeldused on sarnanenud Arbi omaga kõige enam.

Mujalt laekunud tähelepanekud on olnud Talimaa sõnul ebamäärasemad ja vastuolulisemad. Ta lisas, et seni on vihjed laekunud suurema viivitusajaga, mistõttu nendest paikadest pole olnud võimalik enam teda leida.

Kuigi pea nädalatagune vihje viitab, et Arbi nähti Jõgevamaal, ei saa välistada, et praeguseks on ta mujale liikunud. Politseil ei ole seni Arbiga otsekontakti olnud ja seega ei saa Talimaa sõnul kindlalt väita, et temaga on kõik korras.

Politsei ootab endiselt infot Arbi võimalikust asukohast, et veenduda, kas ta vajab abi. Kui keegi juhtub pildil olevat meest nägema, tuleks sellest kohe teada anda politseile telefonil 730 8745 või merike.raju@politsei.ee

Copy

Märksõnad

Tagasi üles