Jõmpsikate bänd jätkab mängu

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justament oli päris alguses Miks JUTITA, kus mängisid ja laulsid Tiit Nikopensius (vasakult), Andres Dvinjaninov, Toomas Lunge, Jaan Elgula, Ivo Peetso ja Urmas Helin.
Justament oli päris alguses Miks JUTITA, kus mängisid ja laulsid Tiit Nikopensius (vasakult), Andres Dvinjaninov, Toomas Lunge, Jaan Elgula, Ivo Peetso ja Urmas Helin. Foto: Eesti Filmiarhiiv

Äsja valmis heliplaat «Hea», mille kaanel Jaan El­gula ja Toomas Lunge külgvaates portree ning nende va­hel ansambli Justament logo. Üks esitluskontsert oli eile ja teine on täna samas linnaosas, kus bänd alustas tegevust.

Eile tegid Elgula ja Lunge koos vähem staažikate bändikaaslastega proovi Kar­lova teatris. Samas linnajaos tegutseb Karlova kool, mis sel ajal, kui need kaks pillimeest ansamblis Miks JUTITA alustasid, kandis nime Tartu 7. keskkool.

Algkoosseisu kuulus ka praegune Emajõe suveteatri ja Karlova teatri juht Andres Dvin­janinov. Tema eesnimi andis lühendist koosnevasse bändi­nimesse A-tähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles