Justament annab kaks kontserti endise bändikaaslase teatris

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justament tähistab oma 35. aastapäeva plaadiesitluskontsertidega täna ja neljapäeval Karlova teatris. Parajasti olid proovis laval Indrek Kalda (vasakult), Andres Dvinjaninov, Jaan Elgula, Viktor Vassiljev, Tiit Kevad ja Alari Piispea. Toomas Lunge oli läinud tooma akulaadijat.
Justament tähistab oma 35. aastapäeva plaadiesitluskontsertidega täna ja neljapäeval Karlova teatris. Parajasti olid proovis laval Indrek Kalda (vasakult), Andres Dvinjaninov, Jaan Elgula, Viktor Vassiljev, Tiit Kevad ja Alari Piispea. Toomas Lunge oli läinud tooma akulaadijat. Foto: Margus Ansu

Muusikahuvilised on pannud tähele, et esmaspäeval ilmus müügile heliplaat «Hea», mille esikaanel on Jaan Elgula ja Toomas Lunge külgvaates portree ning nende vahel ansambli Justament logo. Täna pealelõunal teevad need kaks koos vähem staažikate bändikaaslastega proovi Karlova teatris, et siis kell 19 anda sealsamas kontsert.

Teine Justamendi 35. aastapäeva ja uue plaadi ilmumist tähistav kontsert on neljapäeval kell 19 sealsamas Tähe 66 asuvas Karlova teatris, mis tegutseb kunagise Justamendi liikme Andres Dvinjaninovi juhtimisel.

Homsest Tartu Postimehest saab lugeda Justamendi päris esimestest päevadest ja aastatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles