Elva otsustas võtta 331 000 eurot laenu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva raekoda.
Elva raekoda. Foto: Sille Annuk

Esmaspäevasel Elva linnavolikogu istungil võeti vastu otsus võtta laenu 331 000 eurot, et teha ära mitmed vajalikud tööd ning saada vahendeid projektides omaosaluse finantseerimiseks.

Hääletusel 14 voliniku poolthääle saanud eelnõu järgi on laenuraha plaanis investeerida viide suuremasse objekti. Elva raudteejaama ümbruse renoveerimise projekti omaosaluse katteks plaanib linn kasutada sellest 42 000 eurot. Tartu maantee  ja  Vellavere  tee  ringristmiku  koos  Tartu maantee  ja  Pika  tänava  ristmikuga ehitamise omaosaluse kulude katteks on vaja 69 000 eurot. Linnasauna ehituseks on kavas eraldada 120 000 eurot.

Sihtasutusele Elva Perekodu on mõeldud 50 407 eurot lasteaia ruumide väljaehitamiseks. Jalgpalliklubile FC Elva on aga juba varem lubatud kunstmuruväljaku põhja rajamise kulude katteks eraldada 50 000 eurot.

Laenu tagasimaksmise tähtaeg on 31. detsember 2024.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles