Kõik suured pered saavad perekaardi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap selgitas, et praegu on suurim probleem, et kuigi paljudes peredes on arvuti küll olemas, siis rohkemate laste korral on väga keeruline kõikidel oma koolitöid teha.
Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap selgitas, et praegu on suurim probleem, et kuigi paljudes peredes on arvuti küll olemas, siis rohkemate laste korral on väga keeruline kõikidel oma koolitöid teha. Foto: Peeter Langovits

Eesti Lasterikaste Perede Liit laiendas novembri teisel nädalal perekaardi saajate ringi ja soodustusi.

Kui varem said kaarti taotleda vaid organisatsiooni liikmespered, siis alates tänasest on perekaarte võimalik tellida kõikidel Eestimaa nelja- ja enamalapselistel suurperedel.

Perekaart on magnetkaart, mis võimaldab paljusid tooteid ja teenuseid saada soodsamalt kui muidu ning seda mitte ainult oma maakonnas, vaid terves Eestis.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap selgitas, et näiteks annab see suurperedele võimaluse veeta üheskoos vaba aega, olgu selleks siis talvepuhkus, suveseiklus, nauditav teatri- ja kinoelamus või hoopis koolivaheajal veekeskuses sulistamine.

Tartumaal kasutab suurperede kaarti üle 130 inimese.

Tartumaal on nüüdsest ka uusi liitunud ettevõtteid, kes on valmis suurperedele soodustusi pakkuma. Viimaste liitujate seas on Lõunakeskuse seikluspark ja Tartu mänguasjamuuseum.

Kokku on Tartumaal perekaardi programmiga liitunud kolmkümmend ettevõtet ning kui vaid mõnd loetleda, siis on neiks Jääaja Keskus, Tähe piljardiklubi, spordiklubid MyFitness, FitLife ja Arctic Sport, kauplused Lensoptika, Büroomaailm, Lindex, XS Mänguasjad ja teised.

Lisaks pakuvad soodustusi jalgpalliklubid ja toidukohad, kontsertide korraldajad ja Vanemuise teater.

Samuti saavad kõik Eesti suurpered tellida ajakirju Ajakirjade Kirjastusest ning osta tooteid internetipoodidest soodushinnaga.

Perekaardi kasutajaid on Eestis üle 1600 ning programmiga on liitunud 170 partnerit, kes pakuvad üle 240 soodustuse kõikjal Eestis.

Oktoobrikuus liitus perekaardi partnerite ringiga 16 uut ettevõtet ja teenusepakkujat ning lähiajal plaanib perekaardiga liituda veel ligi 40.

Suurperede liidu üks peamisi eesmärke on Aage Õunapi sõnul ka luua side ettevõtete ja suurte perede vahel.

Kaheaastase kehtivusajaga esmakaart maksab liikmesperele 15 eurot. Perekaardi tasu mitteliikmele on 48 eurot, mis teeb kahe aasta kohta pere kohta kaks eurot kuus.

Kuidas kaarti taotleda ja millised on soodustused, saab teada kodulehelt www.perekaart.ee.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi kasvamas neli ja enam.

Eesti Lasterikaste Perede Liit väljastas esimesed perekaardid 2014. aasta veebruarikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles