Lastefondi parim sotsiaaltöötaja on Vilve Lepik ja parim vald Käru vald

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastefond tunnustas Antsla sotsiaaltöötajat Vilve Lepikut.
Lastefond tunnustas Antsla sotsiaaltöötajat Vilve Lepikut. Foto: Kadri Kitsik

Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefond andis sünnipäevapeol kätte aasta sotsiaaltöötaja tiitli Antsla valla sotsiaaltöö peaspetsialistile Vilve Lepikule ning aasta kohaliku omavalitsuse tiitli Käru vallale.

Esile toodi ka Tartu linnavalitsuse sotsiaalabiosakonna lastekaitsespetsialisti Heili Pihot, keda samuti tänati koostöö ja meeldiva dialoogi eest.

Lastefondi arendusjuht Eveli Ilves selgitas, et tiitlite jagamisega soovib fond avaldada tänu ja tunnustust kohalikule omavalitsusele ja sotsiaaltöötajale, kes on üles näidanud siirast hoolivust abivajaja suhtes.

Antslast pärit lastefondi abivajaja Raimondi ema sõnul on nad valla sotsiaaltöötajalt Vilve Lepikult väga palju tuge ja abi saanud. «Vilve leiab kõikidele probleemidele lahenduse ning julgustab meid alati enda poole pöörduma. Ta on väga tubli ja meid igakülgselt aidanud. Mul jagub talle vaid kiidusõnu,» ütles ta.

Käru vallas elanud ja nii neilt kui ka lastefondilt lapse haruldase haiguse tõttu toetust saanud Ingrit Ruddi peab tiitli vääriliseks ka Käru valda. «Vald on alati meie pere suhtes väga abivalmis olnud ning leidnud võimaluse meid toetada. Valla töötajatega suhtlemine olnud lihtne ja väga positiivne,» ütles Ingrit Ruddi. Tiitli võttis vastu Käru vallavanem Elari Hiis.

Aasta kohaliku omavalitsuse tiitliga tunnustab lastefond sellist valda või linna, kes on ajavahemikul 2014. aasta novembrist kuni 2015. aasta novembrini panustanud kokku suurima summaga ühe lastefondilt toetust taotlenud oma piirkonna abivajaja kohta; on lastefondiga head koostööd teinud ning saavutanud kokkuleppe abivajaja toetamises.

Aasta sotsiaaltöötajana tunnustab lastefond aga kohaliku omavalitsuse sotsiaalala töötajat, kes on samal ajavahemikul lastefondilt toetust taotlenud oma piirkonna abivajajat igakülgselt toetanud ning suunanud, on fondiga olnud heas dialoogis, eesmärgiga leida parim lahendus abivajajale.

13. novembril kogunesid lastefondi loojad, eestvedajad ja tegevuse toetajad fondi 15. sünnipäeva puhul Atlantise restorani pidulikule tuluõhtusöögile, kus tiitlite jagamise kõrval koguti annetusi lastefondi tänavuse põhikampaania «Katkised hinged» tarvis.

Osalustasude ja heategevusliku kunsti- ja käsitööehete oksjoniga saadi asenduskodu lastele teraapia võimaldamiseks ligi 6000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles