Tammeka kohtub karikasarjas Pärnuga

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Tiirik.
Kristjan Tiirik. Foto: Margus Ansu

Laupäeval jalgpalli meistriliigas üheksanda koha kindlustanud Tartu JK Tammeka tuleb juba täna taas väljakule, kui karikavõistluste kaheksandikfinaalis sõidetakse külla Pärnu linnameeskonnale.

Liigamängude põhjal on oodata tasavägist kohtumist: neljast omavahelisest matšist kaks lõppesid Tammeka- ja kaks Pärnu võiduga ning tabelis jäi meeskondi lahutama vaid üks punkt.

«Tuleb võrdne mäng, suuri panuseid ei julge kummalegi panna,» arutles Tammeka peatreener Indrek Koser. Ta lisas, et kuna laupäeval saadi Narva Transist jagu, ei plaanita koosseisus ja taktikas suuri muudatusi.

Kuigi tegemist on nädala sees peetava mänguga, kinnitas Koser, et suvepealinna sõidetakse enam-vähem parima võimaliku koosseisuga. «Kõik on elus ja terved, vaid Kevin Rääbisele otsustasime anda puhkust,» täpsustas peatreener.

Eile sai paika ka üleminekumängude täpne kalender. Tammeka heitleb teatavasti esiliiga paremuselt teise iseseisva klubi Tallinna Kaleviga, esimene matš on järgmisel kolmapäeval Tamme staadionil, korduskohtumine Tallinnas leiab aset 21. novembril.

«Ma arvan, et see võib anda meile isegi kerge eelise: kuna Kalev on ka amatöörmeeskond, siis nädala sees Tartusse sõitmine võib neile ehk teatud probleeme valmistada,» vaagis Indrek Koser. «Kuid lõpuks oleme siiski võrdses seisus ja kõik saab selgeks järgmisel laupäeval,» lisas Tammeka loots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles