Tartus kadunud mehe jäljed viivad Jõgevamaale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Arb
Kaarel Arb Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile avalikult kadunuks kuulutatud Tartus elava Kaarli kohta on tulnud ööpäeva jooksul informatsiooni Jõgevamaalt.

Viimane teadaolev info mitmelt usaldusväärselt tunnistajalt on, et Kaarel oli 7. novembril kella kolme-nelja vahel päeval Jõgevamaal Jõgeva maanteel, kus ta inimeste sõnutsi kõndis ning teiste kinnitusel istus kella 17 paiku Mullavere bussipeatuses pingil, vahendas Lõuna prefektuur.

Ka äratas ühe kohaliku tähelepanu samal päeval üks Kaarli välimusega mees, kes kõndis tema eramaal. Maaomanik pärinud mehelt, kas temaga on kõik hästi ja kas teda saab kuidagi aidata. Vastuseks kõlas, et kõik on korras ja mingisugust abi tarvis ei ole.

Teadmine, et mees oli kolm päeva tagasi terve ning väitis, et kellegi abi ta ei vaja, ei tähenda siiski, et otsingud lõpetataks. Politsei jaoks on otsingud lõppenud siis, kui mehega on vahetu kontakt saadud ning veendutud, et temaga tõesti on kõik korras. Täna jätkub info kogumine ja analüüs tema praeguse asukoha väljaselgitamiseks. Ka otsivad Kaarlit mitmed tema lähedased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles