Köögiviljakasvatajal jäi ladu kitsaks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp sai eile ettevõtte vastvalminud jahutuslaos vabalt manööverdada, sest ruumi oli piisavalt. Nii see aga ei jää, varsti on ladu värske kraamiga täidetud.
Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp sai eile ettevõtte vastvalminud jahutuslaos vabalt manööverdada, sest ruumi oli piisavalt. Nii see aga ei jää, varsti on ladu värske kraamiga täidetud. Foto: Margus Ansu

Eesti rahvas on sealiha- ja hapukapsausku, aga terviseedendajate rõõmuks tuleb tõdeda, et ka rohelisest kraamist peetakse meil üha rohkem lugu – Tartu külje all kurki, salatit ja maitsetaimi kasvatav Grüne Fee Eesti laieneb.  

«Ladu jäi kitsaks, tuli uus ja suurem juurde ehitada,» ütles Tartu ja Luunja valla piiril Lohkvas suurt aiandit pidava Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp.

Uus, 720-ruutmeetrine ladu ehitati vana hoiukoha ette, tööks kulus ligi 350 000 eurot. Suurema osa ehitisest võtab enda alla 480-ruutmeetrine jahutusladu, ülejäänud osas asub kaubaväljastusruum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles