Soe tegu jõuluajaks

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Lianni lõngapood alustab taas heategevuskampaaniat, sel korral tehakse kudumeid varjupaikades ja turvakodudes olevatele lastele ja naistele.


Kampaania raames oodatakse väikseid sooje esemeid: sokke, kindaid ja mütse. Teha võib neid nii lastele kui täiskasvanud naistele sobivaid.

Enne kuduma hakkamist tuleb kindlasti registreeruda ning kirja panna, milliseid esemeid ja kui palju on plaanis teha. Liann Lõngade juhi Margit Kulbini sõnul aitab see korraldajatel arvestada, kui palju kingitusi koguneb ning millisele lõngakogusele soodustust teha. Registreeruda saab nii interneti kaudu, poes kui ka kauplusse helistades.

Kampaanias osalevad käsitööhuvilised saavad kingituste valmistamiseks Lianni poodidest osta soodsalt lõnga: soodushinnaga on villasisaldusega lõngad ning mohäär- ja sokilõngad, et kudumid tuleksid soojad.
Ost pole aga kohustuslik, igaüks võib kasutada kodus juba olemasolevat lõnga ning sellest sokid-mütsid kududa või heegeldada. Ka esemete hulk on täiesti enda valida, oodatud on igasugune panus, olgu selleks siis üks müts või mitu paari käpikuid.

Valmis esemed tuleb poodidesse tuua hiljemalt 10. detsembriks. Tartu poodidesse toodud esemed lähevad jagamisele Tartus, Tallinna poodi viidud Tallinnas.

Heategevuskampaania
• Osalemiseks tuleb registreeruda Liann Lõngade poes või kodulehel www.liann.ee.
• Osalejatel on soovi korral võimalik kudumiseks Lianni poodidest lõnga 20% odavamalt saada.
• Oodatakse mütse, kindaid ja sokke naistele ja 3–18-aastastele lastele.
• Kudumid tuleb poodi viia 10. detsembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles