Noored saavad küsida ettevõtmistele raha

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noortel on sageli suurepäraseid ideid, kuid pole raha nende ellu viimiseks. Anne noortekeskusel on selleks siiski veidi raha ning 10.novembrist kuni 10. detsembrini on võimalik taotleda toetust oma unistuste ellu viimiseks.


Ootame 12-16aastaste noorte poolt algatatud, kirja pandud ja läbiviidavad projekte, mis sisaldaksid uuenduslikke tegevusi, kaasaksid noori ning mõjutaksid oma tegevusega laiemat üldsust, rääkis Anne noortekeskuse juhataja Kristel Tannik. Ideed tuleb ellu viia ajavahemikus 20. detsember 2010 - 20. veebruar 2011. Maksimaalne taotlussumma ühe projekti kohta on kuni 5000 krooni.

Projektid tuleks saata hiljemalt 10.detsembriks aadressile reet.lulla@annenk.tartu.ee. Anne noortekeskuse veebilehelt leiab ka vajaliku taotlusvormi.

Noorte taotlusi hindab konkursikomisjon, kuhu kuuluvad nii Tartu noortekeskuste esindajad kui ka noored ise. Tulemused tehakse teatavaks 17. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles