Muusikakool otsib direktorit

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu 2. muusikakooli selle avamisest saati juhtinud Eda-Maie Neuland siirdub pensionile.
Tartu 2. muusikakooli selle avamisest saati juhtinud Eda-Maie Neuland siirdub pensionile. Foto: Sille Annuk

Pea nelikümmend aastat Tartu 2. muusikakooli juhtinud Eda-Maie Neuland otsustas uuest aastat jääda pensionile, mistõttu asus linna kultuuriosakond talle mantlipärijat otsima.

Neuland ütles Tartu Postimehele, et soovis ameti maha panna juba tänavu kevadel, ent siis paluti tal siiski majandusaasta lõpuni tööle jääda. Neuland on Tartu 2. muusikakooli juhtinud selle loomisest, 1976. aastast saati.

Lisaks direktoriametile on ta õpetanud ka noori akordioniste ning annab tänini lastele muusikalootunde. Enne praegusesse kooli tööle asumist jõudis Neuland juhtida ka omaaegset õhtumuusikakooli.

Muusikakoolile uue direktori leidmiseks ootas Tartu linnavalitsus kandidaatide sooviavaldusi esmalt 15. novembriks, ent andis täna õhtul teada, et pikendas konkurssi 27. novembrini. Sobiv kandidaat peaks tööle asuma uue aasta 1. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles