Järjekordne voodis suitsetaja jättis leekides oma elu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigarett.
Sigarett. Foto: Toomas Huik

Pühapäeva hommikul tuli Tartumaal Rõngu vallas ühes Piigandi küla majast suitsu. Kohale sõitnud päästjad leidsid majast vanema mehe surnukeha.


Lõuna-Eesti päästekeskuse teatel saabus võimalikust majapõlengust teade politseilt. Korrakaitsjad kinnitasid, et nad leidsid elumajas põlenud diivanilt surnuna vanema mehe. Suurem osa põlengust oli ise sumbunud.

Päästetöötajad kastsid põlengukoha veega üle ja avasid tuleohutuse kontrollimiseks ruutmeetri ulatuses põrandat. Päästekeskuse menetlusinspektori esialgsel hinnangul sai tulekahju alguse hooletust voodis suitsetamisest.

Päästeteenistus juhib tähelepanu, paljud inimese surmaga lõppevatest tulekahjudest saavad alguse hooletust suitsetamisest või suitsuga magama jäämisest. Suitsetada on ohutum elamust väljas. Sigaretiga tugitooli või voodisse pikali heita on eluohtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles