Üürnikud hindavad seltskonda ja maja aurat

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aparaaditehase esimene üürnik oli Karin Bachmanni maastikuarhitektuuribüroo, mis kolis sisse möödunud kevadel.
Aparaaditehase esimene üürnik oli Karin Bachmanni maastikuarhitektuuribüroo, mis kolis sisse möödunud kevadel. Foto: Kristjan Teedema

Aparaaditehases tegutsevad üürnikud peavad loomelinnaku kõige suuremateks plussideks ruumide omanäolisust ning hoonete eri osades tegutsevat kirjut seltskonda.

Aparaaditehase kõige esimene üüriline, maastikuarhitekt Karin Bachmann kolis oma firmaga Kino Maastikuarhitektid Riia tänava äärsesse hoonesse 2014. aasta märtsis. Praegu jagab ta ühist rendipinda veel kolme firmaga, kelle tegevusalad on arhitektuur, graafiline disain ja veebidisain.

«Saime esimesena toa valida ja valisime loomulikult kõige ägedama,» lausus Bachmann. Tema sõnul ei otsinud nad moodsat büroopinda, vaid midagi, mis on põnev. «Kui tulime, polnud mujal plokkides kedagi, aga nüüd elab ka kogu ülejäänud osa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles