Tiigi tänaval avati «Hullu kelder»

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiigi 78 avas uksed põgenemistuba "Hullu kelder".
Tiigi 78 avas uksed põgenemistuba "Hullu kelder". Foto: Margus Ansu / Postimees

Selle aasta kevadel said tartlased põgenemistubade näol uue aja veetmise võimaluse. Oktoobris asus Escape Tartu ruumide kõrvale aadressile Tiigi 78 tegutsema ka nelja Tartu noormehe ettevõte Escaper, mis lõi Emajõelinna suurima põgenemistoa «Hullu kelder».

Kui tavaliselt on osalejatel toast põgenemiseks aega 60-75 minutit, siis «Hullu keldrist» tuleb välja saada tunni ja kolmekümne minutiga.

Põgenemistuba koosneb mitmest ruumist ning on vanamoodsas, Nõukogude Eesti stiilis. Keldris on ka ülipeened ja kaasaegsed tehnikalahendused, mis annavad oma olulise panuse ajastuhõngulise meeleolu tekkimisse.

Tartus on veel kaks ettevõtet, mis tegelevad põgenemistubadega. «Hullu keldriga» samal aadressil asuvad ka näiteks ettevõtte Escape Tartu nukutuba ja psycho LAB.

Escaperi juhatuse liikme Riho Selli sõnul konkurentsi ei kardeta. «Põgenemistuba ei ole nagu kohvik, kuhu minnakse mitu korda tagasi, vaid käid korra ära ja otsid uut kohta, kuhu minna, sest kaks korda ühte ja sama tuppa ei lähe,» ütles Sell. Ta lisas, et konkurentsi võib pidada ainult sõbralikuks.

Selli sõnul on edaspidi mõte ka põgenemistube juurde teha, kuna siiamaani on tagasiside klientidelt olnud ainult positiivne.

Lisainformatsioon Escaperi kodulehel www.escaper.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles