Uues koolimajas lõpevad tunnid õhtul

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu täiskasvanute gümnaasiumi matemaatikaklass oli kolmapäeva ennelõunal õpilasi puupüsti täis. Tahvli ees seisnud õpetaja Reet Jakobson ja õpilased ei lasknud end häirida poole tunni pealt kohale jõudnud matemaatikahuvilisest, kellel tuli endale naaberklassist laud ja tool hankida. Sügisvaheaega selles koolis pole, sest õppeperiood kestab üheksa nädalat. Puhatakse jõulu-, kevad- ja suvevaheajal.
Tartu täiskasvanute gümnaasiumi matemaatikaklass oli kolmapäeva ennelõunal õpilasi puupüsti täis. Tahvli ees seisnud õpetaja Reet Jakobson ja õpilased ei lasknud end häirida poole tunni pealt kohale jõudnud matemaatikahuvilisest, kellel tuli endale naaberklassist laud ja tool hankida. Sügisvaheaega selles koolis pole, sest õppeperiood kestab üheksa nädalat. Puhatakse jõulu-, kevad- ja suvevaheajal. Foto: Margus Ansu

Sügisvaheaega pidavad õpilased hakkavad hommikul kella üheteistkümne paiku ärkama, tänavu uues koolimajas lõpuks ometi oma ruumid saanud Tartu täiskasvanute gümnaasiumi õpilased on siis juba teises tunnis. Ja see on alles pika päeva algus.

Nooruse 9 koolimaja kahel ülemisel korrusel töötav Tartu täiskasvanute gümnaasium on koolipäeval vaikne, klassid on õpilasi täis.

Kooliaasta alguseks peaaegu valminud hoones on tunda kerget remondi- ja uue mööbli hõngu. «Nüüd on ka viimased ehitusmehed siit vist lahkunud,» muheles Tartu täiskasvanute gümnaasiumi õppealajuhataja Marika Kaasik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles