Haridusfestivali lõpetab koolikooride kontsert

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miina Härma gümnaasium.
Miina Härma gümnaasium. Foto: Kristjan Teedema

Tartus jätkub haridusfestival, mis pakub veel täna-homme huvitavaid ja harivaid üritusi kõigile tartlastele.  Kolmepäevase festivali lõpetavad kontserdid Pauluse kirikus ja Miina Härma gümnaasiumis.

Neljapäeval jätkuvad erinevates koolides loengud, töötoad, debatid ja vestlusringid hariduselu aktuaalsetel teemadel. Nii räägitakse Hansa koolis õppimisest ja õpetamisest avatud klassiruumis, Variku koolis tutvustatakse kiusamisvaba kooli programmi, Herbert Masingu koolis on kõne all füüsiline agressiivsus ja selle ohjeldamise metoodikad. Loengud ja õpitoad toimuvad ka Mart Reiniku koolis, Jaan Poska ja Miina Härma gümnaasiumides.

Lastele ja noortele pakutakse mitmekesises noorteprogrammis töö- ja meisterdamistubasid Hansa ja Variku koolides ning Miina Härma gümnaasiumis, kutsehariduskeskuses, kunstikoolis ja loodusmajas. Variku koolis algab neljapäeval kell 18 moedemonstratsioon ja kell 20 toimuvad kooli katusel astronoomilised vaatlused.

Miina Härma gümnaasiumis lõpeb viimane festivalipäev kl 18 algava heategevuskontserdiga, kus esinevad tulevased ja praegused superstaarid nagu Annabel Guitar, Karl Gustav Adamsoo ja Kristjan Kannukene.

Kolmepäevase haridusfestivali lõpetab neljapäeval kell 18 Pauluse kirikus toimuv kogukonnakoolide ühiskontsert «Laulame sügispimeduse valguseks», kus esinevad viie kooli koorid ja õpilased, kontserdi kunstiline juht on Undel Kokk.

Festivali üritused on tasuta ja avatud kõigile huvilistele. Pilet tuleb osta vaid Miina Härma gümnaasiumis toimuval heategevuskontserdil, kus kogu piletitulu annetatakse Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles