Tervishoiukõrgkool kutsub külla

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tervishoiu kõrgkool.
Tartu tervishoiu kõrgkool. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartu tervishoiu kõrgkoolis on kolmapäeval avatud uste päev, kuhu on oodatud kõik, kes huvitatud koolis õppimisest.

Osaleda saab praktikumides, seminarides ja loengutes. Lisaks antakse ülevaate kõrgkooli laboritest, haiglakeskkonda imiteerivatest õppepalatitest, aga ka näiteks füsioterapeutide massaažiklassist ja spordisaalidest kui vaba aja veetmise võimalustest.

Tartu tervishoiu kõrgkooli turundusspetsialisti Ruth Pihle selgitusel on tervishoiu valdkond sisseastujate seas populaarne, oluline on aga ka sisseastujate teadlikkus selle kohta, mida nad tervishoiukõrgkooli õppima tulevad. «Seetõttu on avatud uste päeval osalemine igati kasulik - see annab huvilistele täpsema ettekujutuse tervishoiu valdkonna õppekavadest ja õpikeskkonnast,» lisas ta.

Õppekavade minimessil vastavad üliõpilased kõikidele küsimustele ja räägivad, miks tasuks kõrgkooli õppima tulla. Samuti tutvustavad haiglate esindajad nii avatud uste päeva külalistele kui ka üliõpilastele töövõimalusi haiglas.

Samuti on 21. oktoobril algusega kell 10 tervishoiu kõrgkoolis karjääripäev «Unusta stereotüübid - mõtle kastist välja!».

Lisainformatsioon ja täpsem kava: www.nooruse.ee/avatuduksed

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles