Linn otsib Karlova koolile taas direktorit

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlova kooli direktori kohusetäitja Toomas Liivamägi.
Karlova kooli direktori kohusetäitja Toomas Liivamägi. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsus kuulutas välja uue konkursi Karlova koolile direktori leidmiseks. Suvine esimene katse kukkus mäletatavasti läbi, sest komisjon ei suutnud kahe enim hääli saanud kandidaadi vahel valikut teha.

Karlova kooli direktori kohusetäitjaks nimetati viimased aastad linnavalitsuses haridusosakonna asejuhatajana töötanud Toomas Liivamägi, kellega sõlmiti tähtajaline leping kuni korduskonkursi tulemuseni.

Konkurss kestab kuu aega, uus direktor peaks tööd alustama 2. jaanuaril. «Kool vajab stabiilsust ning seetõttu on vajalik direktor, kes saab oma tegemistes arvestada pikema perspektiiviga,» põhjendas linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Riho Raave kiire korduskonkursi korraldamise vajalikkust.

Raave avaldas lootust, et võrreldes suvise konkursiga võiks seekord osalejaid rohkem olla, tema sõnul plaanib Karlova kohalik kogukond ka sihtotsingut, et ärgitada sobivaid inimesi ametikohale kandideerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles