Tartu esimene Prisma vallutati rahulikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Eile õhtul avas Tartus Sõbra tänaval Jõe keskuses uksed Tartu esimene Prisma, millest sai oma 6500- ruutmeetrise müügipinnaga Lõuna-Eesti suurim supermarket. Poe avamine möödus suurema rüseluseta, sest masse hullutavaid üliodavaid pakkumisi ei tehtud.


«Mu sõbranna rääkis, et siin on väga soodne kala,» ütles esimesena Prisma uksest sisse astunud pood­leja, pensionär Õie Aavik (esiplaanil) ja kiirendas sammu, et poe teisest otsast kalalett üles otsida. «Suur, uhke ja avar pood,» nentis proua pärast seda, kui oli korvi kala täis ladunud.

Tartu Prisma juhataja Maarja Jüriöö ütles, et Prisma üritas uut poodi avada teadlikult võimalikult vaoshoitult. «Kui inimene leiab ennast ninuli põrandal mingi asja pärast kaklemas, ei lahku ta poest just hea tundega,» nentis Jü­ri­öö.

Prisma poeketi Eesti juhataja Janne Lihavainen on kinnitanud, et Prisma Tartusse tulek kõigutab nii toidukaupade hindu Tartus kui pakub enneolematult laia tootevalikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles