Galerii: Tartu parimate ettevõtete meeleolukas tunnustusõhtu

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dorpati konverentsikeskuses peeti eile õhtul Tartu parimate ettevõtete tunnustusüritust, pidu kestis südaööni.

Majandusaruannete tulemuste põhjal võitis Tartu konkursi «Parim ettevõtja 2014» üle 50 töötajaga ettevõtetest Tartu Tarbijate Kooperatiiv, 10-49 töötajaga firmadest kuulutati parimaks AS Ehitustrust ja väiksematest Deckol Ehitus OÜ.

Enim töökohti lõi mullu HANZA Alfaram Tartu OÜ, suurim ekspordi kasvataja oli OÜ Eesti Viljasalv ja suurim investeerija AS Tartu Keskkatlamaja.

Edukaim alustaja SA Tartu Ärinõuandla toel oli Elektrimasinad OÜ ning edukaim alustaja Tartu loomemajanduskeskuses Taiga Film OÜ.

Tartu kutsehariduskeskuse parima koostööpartneri auhinna võttis vastu AS A. Le Coq esindaja. Meditsiini- ja eluteaduste valdkonna parimaks tunnistati OÜ TBD Biodiscovery.

Kõik parimad said Tartu linnalt kingiks klaasikunstnik Eino Mäelti taiese. T

Tartust kaugemal tegutsevaid maakonna ettevõtteid tunnustas Tartu maavalitus. Tartu maavanem Reno Laidre kuulutas Tartumaa eelmise aasta suurimaks investeerijaks Vara Saeveski/Woodwell OÜ, parimaks tööandjaks Agrovarustus OÜ ja Tartumaa edendajaks Estover Piimatööstus OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles