Uus ringristmik kubiseb tulbisibulatest

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jardini aianduskeskuse virgad naised istutasid Viljandi maanteele jäävale ringile 3750 tulbisibulat, et teelised tuleva aasta maikuus saaksid nautida õitemerd. Istutatud tulbid peaksid kasvama 30 sentimeetri kõrguseks ja õitsema kõik ühel ajal.
Jardini aianduskeskuse virgad naised istutasid Viljandi maanteele jäävale ringile 3750 tulbisibulat, et teelised tuleva aasta maikuus saaksid nautida õitemerd. Istutatud tulbid peaksid kasvama 30 sentimeetri kõrguseks ja õitsema kõik ühel ajal. Foto: Margu Ansu

Tuleva aasta maikuus peaks Tartu ja Viljandi vahel sõitjate pilku püüdma umbes 3750 tulbiõit, sest just nii palju tulbisibulaid istutasid Jardini aianduskeskuse naised haljastustööde esimese ettevõtmisena.

Jardini aianduskeskuse aednik Signe Raudsepp ütles, et tööks said nad maanteeametilt loa ja nii see tulbiistutus algas. Sügispäikeses säras sibulaväli kaugele, nüüdseks on kõik juba mullaga kaetud.

«Sorte on erinevaid,» selgitas Raudsepp. «Hakkab pihta roosaga. Siis tuleb punane kollase äärega, seejärel puhas kollane, siis punane ja kõige kõrgem on heledam roosakas. Nii on näha piltidelt. Kevadel on võimalik väike üllatusmoment.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles