Näidendi soomlastest autorid käisid Karlova teatris esietendusel

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esietenduse järgnenud koosviibimisel vestlevad Lauri Sipari (vasakult), Maimu Berg ja Liisa Urpelainen. Neid seirab Markus Dvinjaninov.
Esietenduse järgnenud koosviibimisel vestlevad Lauri Sipari (vasakult), Maimu Berg ja Liisa Urpelainen. Neid seirab Markus Dvinjaninov. Foto: Merike Lill

Kolmapäeval esietendus Karlova teatris «Romeo vs. Julia», mille autorid on William Shakespeare, Lauri Sipari ja Liisa Urpelainen. Soome keelest on näidendi tõlkinud Maimu Berg. Publiku hulgas istus näitlejaid, kriitikuid ja muid teatritegelasi. Esietendust olid tulnud vaatama ka tõlkija ja soomlastest autorid, kes lõpuaplausile järgnenud koosviibimisel väljendasid õnnestunud etenduse üle heameelt.

Tund ja 20 minutit vältava «Romeo vs. Julia» lavastaja, heli- ja valguskujundaja on Ingo Normet ja kunstnik Maarja Meeru. Mängivad Elina Reinold ja Indrek Ojari.

Seesama Lauri Sipari ja Liisa Urpelaineni «Romeo ja Julia» tõlgendus esietendub eeloleval pühapäeval ka Eesti draamateatri maalisaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles