Skip to footer
Päevatoimetaja:
Emily Lieberg
+372 730 0138
Saada vihje

Setu kokad avavad Tartus oma saatkonna

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuntuim setu toit - sõir.

Ajal, mil Tartus pakutakse rahvustoite sõpruslinnadest Islandist Kreekani ja Crepi kohviku erimenüüs on siga, saavad huvilised korrus kõrgemal Trepis proovida setu sööke.


Terve novembri on igal kolmapäeval ja neljapäeval Trepis setu kokad, kes pakuvad kell 12–15 sooja lõunat. Õhtuti on menüüs kergemad suupisted. Teenindajad kannavad setu rahvariideid ning sõira-leiba saab ka kaasa osta.

Pärast tööpäeva lõppu tulevad muusikud, et õhtu laulu, pillimängu ja ka tantsuga sisustada.

Crepi omaniku Priit Palgi sõnul ei ole nende üritus ametlikult rahvusköökide kuuga seotud, kuna Petseri pole Tartu sõpruslinn, kuid igal juhul on mõttes teha sellest  traditsioon.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles