Prisma avab täna suurelt uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prismast saab Lõuna-Eesti suurim supermarket, mille kaubavalikus on poe juhataja Maarja Jüriöö sõnul 60 000 toodet.
Prismast saab Lõuna-Eesti suurim supermarket, mille kaubavalikus on poe juhataja Maarja Jüriöö sõnul 60 000 toodet. Foto: Sille Annuk

Täna kell 17 avab Tartus uksed esimene Prisma, mis lubab nii toidukaupade hindu kõigutada kui ennenägematult suurt tootevalikut pakkuda. Ühtlasi napsab Prisma endale Lõuna-Eesti suurima supermarketi tiitli.


«Revolutsiooni me ei tee, vaid toome lõpuks Tartusse selle, mida Tallinnas oleme ammu pakkunud: soodsaima ostukorvi, suurima kaubavaliku ja meeldivaima teeninduse,» käis Prisma peremarketite juhataja Janne Lihavainen välja kõlavaid lubadusi.

Lampidest vaipadeni

Tartu Prisma juhataja Maarja Jüriöö sõnul ei tasuks Prismast oodata ühte järjekordset toidupoodi, millesarnaseid on Tartu täis. Prismat eristab konkurentidest Jüriöö selgitusel peale soodsaima toidukorvi lubaduse erakordselt suur tarbekaupade valik: poest võib leida nii riideid, lampe, vaipu kui kas või autokaupu. «Kõike, mida ühest supermarketist oodata ei oska,» nentis Jüriöö.

Kuigi Prismal asuvad pea külje all Sõbra Selver ja Rimi hüpermarket, ei pelga Prismade Eesti juht Lihavainen karmi konkurentsi. «Need konkurendid on meile juba vanad tuttavad ja küllap me teame, kuidas nende kõrval hakkama saada,» ütles ta.

Kui aga mõni konkurent peaks proovile panema Prisma soodsaima toidukorvi lubaduse, ei jää Prisma Lihavaineni kinnitusel vastust võlgu. «Raske on öelda, kas tekib hinnasõda, kuid meie kaitseme igal juhul oma soodsaima toidukorvi lubadust,» lausus ta.

Konkurente Prisma laienemine Tartusse külmaks ei jäta, kuid ülearu muretsema ka ei pane. «Eks ikka mõjutab Prisma tulek Tartusse Rimi, kuid me näeme turgu mõlema kaupluse jaoks,» ütles Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.  

Ostja võit

Selveri keti juht Andres Heinver lisas, et Prisma laienemine Tartusse paneb kõiki poekette rohkem pingutama ning kokkuvõttes võidab sellest klient.

Täna avatav Prisma pole poeketi juhi Lihavaineni kinnitusel firma ainus laienemisplaan Tartus. 2012. aasta teisel poolel loodab Prisma avada  poe Annelinna ja Luunja piiril. «Meie plaanid on suured ja tõsised,» nentis Lihavainen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles