Männilinnas algas kunstikuu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Elvas alanud traditsiooniline kunstikuu täidab novembri omanäoliste kunstiürituste, näituste ja temaatiliste töötubadega.


Vaadata saab Marju Villemi, Merle Silla, Lea Malini, Tiina Kuusi, Piret Vapajevi, Merike Ambre ja Anni Irsi näitusi, vahendas Elva linnavalitsuse teade.

Lisaks autorinäitustele pakub põnevust Maarja - Liisa Maasiku portreefotonäitus «Kelgukoerad Pilvede all» ning kohtumine nende teleseriaalide tegijatega. Kunstikuu kavas on esmakordselt Elva kultuurikeskuses Sinilind Marika Korolevi teater etendusega «Armastuse edetabel».

Elva linnaraamatukogus on võimalus kohtuda kirjanike Sven Kivisildniku, Peeter Sauteri ja Hendrik Lindepuuga. Kirjandushuvilistele tuleb veel ka kohtumine Merle Sillaga kes tutvustab enda esikromaani «Soovituskirjad neile, kes jäävad ükskord vanaks».

Kunstikuu pakub nii suurtele kui väikestele tegevusi tosinas töötoas. Lisaks ehete valmistamisele, saavad kunstihuvilised näppu harjutada portselanmaali alal, kuid avaneb ka võimalus lasta maalida endast portree Merike Ambrel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles