Roolijoodik proovis kõrvalistmele ronides karistusest pääseda

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeetriga politseinik.
Alkomeetriga politseinik. Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI/PM SCANPIX BALTICS

Tartu politsenikud tabasid nädalavahetusel toimunud reidi käigus ühe joobes juhi, kes auto seisma jäädes kiiresti kõrvalistmele ronis ja süüd eitada proovis.

Politseipatrull pidas ülioperatiivselt kinni lauluväljaku alumisest parklast liikuma hakanud vana Volkswagen Passati, millel vilkusid ohutuled, vahendas Reporter.ee.

Ka juht oli ülioperatiivne ja jõudis peatumise ajaks hüpata kõrvalistmele.

Selline kõrvalistmele ronimine polnud joobes juhil sel õhtul esimene kord. Nimelt märkas varem ka teine patrull kahtlaselt liikunud masinat eemalt, kuid mees jõudis enne auto peatada ja kõrvale ronida. Vahepeal seisis masin parklas, kui juht käis lähedal asuvast poest endale õlut juurde hankimas.

Pärast seda, kui politsei oli mehe kinni pidanud, kutsus ta põõsastest välja naise, kes pidi luurama, ega ümbruses politseinikke liigu. Mõlemad isikud toimetati arestimajja ütlusi andma. Autole tuli aga järele kaine sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles