Indiacas algas uus saalihooaeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indiaca.
Indiaca. Foto: Erakogu.

2011. aasta Eesti meistrivõistluste esimene voor indiacas mängiti  oktoobrikuu lõpul Nõos. Laupäeval olid võistlustules nais-ja meeskonnad ning pühapäeval segavõistkonnad.

Meeskondade arvestuses olid mängud küll põnevad, kuid erilisi üllatustulemusi ei sündinud ning Elion SK Tartu jätkas seda rida, et vähemasti eelvoorudes ollakse parimad. Esimese vooru järel järgnevad neile Ülenurme GSK ja Tallinna IK 1.  Järgnevad kolm kohta kuulusid Raplale, Elion SK Põlvale ning Tallinna IK 2-le.

Naiskondade arvestuses jätkas võimsaid esitusi Ülenurme GSK, kes võitis vooru Võru Starteri, Elion SK Tartu ning Elion SK Põlva ees.

Segavõistkondade mängud olid kõige vägevamad, sest vahepeal läks koguni kolmas geim 29 punktini (3. geim mängitakse tegelikult 15 punktini). Vooruvõidu sai Elion SK Tartu 2, kes näitas südikat mängu, vastupidiselt oma klubi esimesele esindusele, kes vaid ühe punktiga viiest mängust viimaseks jäi. Vooru võitnud Elion SK Tartu 2-le järgnesid Ülenurme GSK 1 ja 2 ning seejärel Elion SK Põlva 1 ja 2.

Järgmine voor toimub 4-5. detsembril Mustvees. Vahepeal toimuvad veel Tartumaa lahtised meistrivõistlused segavõistkondadele. Võistlused toimuvad 20. novembril Tõrvandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles