Kokaõpilased avavad minirestorani

Tartu kutsehariduskeskuse koka eriala teise kursuse õpilastest igaüks on juba valmis mõelnud menüü, mida enda peakokaks olemise päeval uues á la carte’i restoranis pakkuda. Klientideks oodatakse nii kooli enda õppureid ja töötajaid kui ka kõiki linlasi.

FOTO: Kristjan Teedema

Tartu kutsehariduskeskuse teise kursuse kokaõpilased annavad oma oskustele veel viimast lihvi, et avada tuleval nädalal kooli õppebaasis á la carte’i restoran, kus kõik tööd söögi tellimisest nõudepesuni on nende endi korraldada.

Tellijale

Seni on kokaõpilased saanud restoranitöös käe valgeks kooli õpperestoranis bufee­lõunate pakkumisega, kus klient saab ise endale lõuna komplekteerida pakutavate külmroogade või sooja toidu valikust.

Juba läinud aastal asuti tutvuma ka á la carte'i restorani pidamisega, ent selliseid täisteenindusega ja etteantud kolmekäigulise menüüga lõunaid pakuti vaid kooliperele ning restorani kuskil suurelt ei reklaamitud.

Tagasi üles