Seeniormeesteklubi utsitab eakaaslasi kuule veeretama

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bowlinguärevus.
Bowlinguärevus. Foto: Erakogu

Seeniormeesteklubi president Kalev Jahnson jagas Tartu pensionäride organisatsiooni Kodukotuse 25. aastapäeva tähistamise järgseid uudiseid, lisades ka mõned fotod.

Meesteklubi korraldas 19. septembril boolinguvõistluse, milles osalesid külalised Lätist Adažisest, Tartu linnavalitsusest,Tähtvere päevakeskusest ja Ropka-Karlova päevakeskusest, kokku kaheksa võistkonda.

«Põlvkondade sidususe olemasolu näitasid meeldivalt võistluste läbiviimist aidanud noored vabatahtlikud Karin, Rasmus ja Tõnis,» kiitis Kalev Jahnson. Võistluse algul jagas tervitussõnu Kodukotuse juhataja Malle Salk, kes tegi ka avaviske.

Sportliku päeva tulemused on järgmised.

Kolm esimest võistkonda olid Kodukotuse II, Kodukotuse I ja Tartu linnavalitsus.

Individuaalselt parimad mehed olid Kalev Hirmat, Kalju Valgerist ja Rein Jaani – kõik Kodukotusest.

Naiste edukamad olid Kertu Olesk Tartu linnavalitsusest, Illi Uuk Tähtvere päevakeskusest ja Agnes Sirkel Kodukotusest.

Kalev Jahnson teatas veel, et 2. oktoobril on nad kõik kutsutud Tallinna, Viimsisse rahvusvahelise eakate päeva tähistamise boolinguvõistlusele.

Tartus korraldavad nad üle-eestilise seenioride boolinguvõistluse aga 14. oktoobril. See on päev, mil Kodukotuse meesteklubi tähistab oma klubi asutamise 14. aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles