Noortebändi võit aitas Innersoundil rohkem kokku kasvada

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta novembris said noortebänd 2014 tiitli Karl Tammaru (vasakult), Elina Hokkanen, Johannes Laas ja Jan Kulbin bändist Innersound, kelle aasta on olnud tegude- ja esinemisrohke. Nad usuvad, et suurimad proovilepanekus ootavad veel ees.
Eelmise aasta novembris said noortebänd 2014 tiitli Karl Tammaru (vasakult), Elina Hokkanen, Johannes Laas ja Jan Kulbin bändist Innersound, kelle aasta on olnud tegude- ja esinemisrohke. Nad usuvad, et suurimad proovilepanekus ootavad veel ees. Foto: Margus Ansu / Postimees

Peagi valitakse taas Eesti parim noortebänd. Mullu võitjaks tulnud tartlaste pundil Innersoundil oli seljataga töökas aasta: suvel anti välja plaat, üles astuti Eesti festivalidel ning paar korda esineti ka välismaal. Bändi liikmed usuvad, et kõik on alles alguses ning suurimad proovilepanekud ootavad ees.

Innersoundi vokalist Elina Hokkanen lõpetas kevadel Heino Elleri muusikakooli ning tegeleb praegu iseseisvalt loominguga. Kitarrist Johannes Laas ja trummar Jan Kulbin lõpetavad muusikakooli järgmisel kevadel. Basskitarrist Karl Tammaru õpib sellest õppeaastast Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis.

Novembris möödub aasta, kui Elleri muusikakoolist välja kasvanud kollektiiv Innersound võitis Noortebändi konkursi. Kui bändi liikmed aastale tagasi vaatavad, tõdevad nad, et esinemisi on palju olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles