Politsei aitas sohu eksinud meest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raba. Illustreeriv foto.
Raba. Illustreeriv foto. Foto: Artur Sadovski

Tartumaal Laeva sohu eksinud mees leidis metsast väljapääsu politsei korrapidajalt telefonitsi saadud juhiste järgi.

Kolmapäeval, 23. septembril kella 15.40 paiku sai häirekeskus teate, et Laeva sohu on eksinud 75-aastane mees, kes ei leia tagasiteed oma sõiduki juurde. Patrull asus selgitama mehe sõiduki asukohta, et maastikuotsingute kohta planeerida, vahendas Lõuna prefektuur.

Samuti võeti ühendust Laeva sood hästi tundva kohalikuga, et vajadusel kasutada otsingutel ka tema abi. Politsei korrapidaja oli otsitava mehega kontaktis telefonitsi ning andis omalt poolt nõu, kuidas mees ise soost mõne lähema teeotsani jõuaks.

Kuna päike paistis ja ala oli lagedam, soovitas korrapidaja mehel päikse selja taha jätta, kirjeldada looduslikke märke ning kõndida otsejoones paarisaja meetri kaupa edasi. Mõnekümne minuti möödudes andiski mees teada, et jõudis korrapidaja juhendamisel oma auto juurde tagasi ning politsei abi ta enam ei vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles