Linn siiski plaanib bussiliini üle Ihaste silla

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Ihaste sild on ammu valmis ja peatusetaskud rajatud, kuid bussi käima panna ei saa, sest praeguse liinilepingu võimalused on ammendunud, on linnavalitsus selgitanud. Kuid kes keelaks teha uue hanke ühe uue liini avamiseks?

Just sellise küsimuse esitas endine ettevõtja ja endine linnavolinik Elmut Paavel hiljaaegu lehetoimetusele ja vastas ka ise: mitte keegi. Sedasama küsimust on Paavel jutuks võtnud ka linna ametimeestega. Tuleb välja, et plaane on peetud, et bussiliini üle Ihaste silla võiks tõesti käima panna mõnevõrra varem kui 2017. aasta suvel, mil praegune liinileping läbi saab. Küsimus on ainult selles, kas poliitikud leiavad lisaraha.

«Ega muu ei takistagi. Tuhat eurot päev ja läheb lahti,» ütles linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak. «Mingi osa saaks piletirahana tagasi. Praegu on piletitulu koos maksutagastusega umbes 40 protsenti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles