Põlengu tõttu evakueeriti Lõunakeskusest inimesi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuse Rimi hüpermarket.
Lõunakeskuse Rimi hüpermarket. Foto: Margus Ansu

Täna õhtupoolikul kutsuti päästjaid appi Tartusse Lõunakeskusesse, kus kaupluses oli esialgsetel andmetel väiksem põleng.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja kinnitusel oli Lõunakeskuse Rimis süttinud grill. Külastajad evakueeriti kella 17 paiku juba enne päästjate saabumist.

Erilist tuleohtu päästjad aga kohapeal ei tuvastanud ning tuletõrjeautod saadeti tagasi. Menetleja jäi kohapeale kontrollima, millest tuli alguse sai.

Hiljem teatas Lõuna päästekeskus, et tulekahju summutas üks turvatöötajatest pulberkustutiga. Pärast elektri väljalülitamist kustutasid päästjad grillahju kasutades kustutamiseks ahju enda veevoolikut. Ruumide tuulutamise järel lubati inimesed kauplusesse tagasi.

Menetlusinspektori sõnul ei oleks tohtinud grillahju kasutada, sest see ei olnud töökorras ning rike põhjustaski selle süttimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles