Avariipaigalt põgenenud juht tabati päev hiljem joobespäi roolist

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Eeva Kaun

Esmaspäeva hilisõhtul Tartus Kalevi tänaval pargitud sõidukile otsa sõitnud ning seejärel põgenenud juhi tabasid politseinikud järgmisel päeval. Mees juhtis oma avariilist sõidukit joobeseisundis.


Teisipäeva hommikul kell 13.15 pidasid politseinikud Tartu linnas Jalaka tänaval kinni joobes juhi, kes juhtis sõiduautot Renault Thalia. Isik toimetati arestimajja ning sõiduk lasti teisaldada tasulisse parklasse, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Kuna eelmise päeva õhtul oli oletatavalt sarnase autoga juhtunud liiklusõnnetus ja selle põhjustanud juht lahkus sündmuskohalt, kutsuti parklasse sõiduki vigastusi fikseerima ka avariipolitseinik. Lisaks käis roolijoodiku sõidukiga tutvumas ka inimene, kelle auto eelnevalt katki sõideti.

Joobes juhi suhtes alustati kriminaalmenetlust. Ühtlasi on Renault Thalia omanikule saadetud kutse aset leidnud avarii osas selgituste andmiseks, lisas Peitel.

Postimehega võttis ühendust ka katki sõidetud BMW omanik, kes palus tänada tähelepanelikke kodanikke jagatud informatsiooni eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles