Hulljulge sõidustiiliga juht rammis pargitud autot ja põgenes

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ergo Kuld

Esmaspäeva hilisõhtul sõitis halli värvi sõiduauto Tartus Kalevi tänaval otsa tumesinist värvi sõidukile BMW ning lahkus sündmuskohalt.


Auto omaniku teatel juhtus õnnetus ajavahemikus kell 23.30 - 23.40. Avarii põhjustanud sõiduk võis olla halli või hõbehalli värvi Renault Thalia. Nii omanik kui ka politsei kinnitasid, et Renault registreerimisnumbris võib esineda täht «A».

BMW omanik lisas, et sündmuspaigalt lahkunud sõidukil võib olla purunenud parempoolne peegel ning paremas esitiivas nähtavad avariijäljed.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel lisas, et kannatanu autol sõideti maha küjlepeegel ning mõlgiti vasak esitiib.

Igasugune informatsioon avarii põhjustaja kohta on oodatud politsei üldtelefonil või ka telefoninumbril 56131900. Vihjele, mis viib otsitava auto juhi tabamiseni, on välja pandud vaevatasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles