Supilinna lasteaed saab kasutusloa

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemad aitasid kujundada mänguhoovi, kus lapsed saavad nii liivakastis möllata, kiikuda kui liumäest alla lasta.
Vanemad aitasid kujundada mänguhoovi, kus lapsed saavad nii liivakastis möllata, kiikuda kui liumäest alla lasta. Foto: Kristjan Teedema

Kroonuaia tänaval asuv Supilinna ainus lasteaed on jõudnud asjatoimetustega niikaugele, et sellel nädalal peaks lasteaiamajale saama välja anda ametliku kasutusloa.

Läinud nädalal vaatasid Kroonuaia 66a lasteaiamaja viimast korda üle Tartu arhitektuuri ja ehituse osakonna ametnikud ja päästeamet. Puudusi ei leitud, kõik tingimused on täidetud, tõendid väljastatud ja maja kasutusluba kinnitatakse järgmisel linnavalitsuse istungil. Tartu luterliku Peetri kooli direktor Tarvo Siilaberg on rõõmus, et pikk saaga, mis nende uue lasteaiamaja ümber käinud, hakkab lõpule jõudma.

Varem oli majas Karu lasteaed, kuid nagu ootamatult selgus, polnud lasteaia pidamiseks kasutusluba. Hoone võttis üle Peetri kool ja muutis nii mõndagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles