Otepää Tamme äris puhkes tüli

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Puusepp ütleb, et tema tüli ei kisu. Tema tahaks tulevikuski Tamme äris käia, sest on ju hästi kursis, millal kaup tuleb ja mis seal odavam ja mis kallim on kui mujal.
Maret Puusepp ütleb, et tema tüli ei kisu. Tema tahaks tulevikuski Tamme äris käia, sest on ju hästi kursis, millal kaup tuleb ja mis seal odavam ja mis kallim on kui mujal. Foto: Margus Ansu

Maret Puusepa töösuhe Otepää ettevõtja Hillar Keldiga on lõppenud suurte erimeelsustega. Koguni nii suurte, et Maret Puusepp on kirjutanud avalduse töövaidluskomisjonile ja esitanud kopsaka rahalise nõude.

67-aastane Maret Puusepp ütleb, et ta ei ole tülikiskuja inimene, pigem teeb head ja kannatab ise selle tõttu. Ta ei ole oma tööandja Hillar Keldi peale sugugi vihane – kui too vaid maksaks ilusti ära saamata jäänud töötasu, puhkusetasu ning õiglase lõpphüvitise.

Oma looga tuleb ta lagedale sellepärast, et tulevikus teised oleksid targemad ning nii rumalasse olukorda ei satuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles