Tartus napib asfalti: veevärk tahab osta asfalditehase

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortuuna tänavas algas eilsel sajupäeval viimaks asfaldi panek, üles kaevatud tänav seisis pärast torutööde lõppu taastamise ootel mitu nädalat. Annelinna suunduvale teepoolele polnud eile õhtupoolikuks asfaldipanijad paraku veel jõudnud.
Fortuuna tänavas algas eilsel sajupäeval viimaks asfaldi panek, üles kaevatud tänav seisis pärast torutööde lõppu taastamise ootel mitu nädalat. Annelinna suunduvale teepoolele polnud eile õhtupoolikuks asfaldipanijad paraku veel jõudnud. Foto: Kalev Saar

Suurte maantee-ehituste tõttu on asfalt muutunud defitsiitseks kaubaks, mistõttu torutööde lõppemise järel jääb teekate pikka aega taastamata. Sellise olukorra vältimiseks tulevikus plaanib linnaettevõte Tartu veevärk soetada asfalditehase.

Eile, kui pärast pikka põuda oli esimene sajune päev, jõudsid asfaltimismasinad Fortuuna tänavasse, kus torutööd olid alanud juulis ja juba ammu tehtud. Ehkki linnavõim on survestanud veevärki ja veevärk töövõtjat, polnud võimalik tänavat taastada, sest asfalti ei olnud võtta.

Üleeile ütles linnapea Urmas Klaas, et Fortuuna tänav kujutab endast töötandrit, kus ehitaja oleks justkui objekti maha jätnud, kuid ehitaja teab oma ülesannet ja on mures, nagu tellijagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles