Džässiklubi uue hooaja avab menuka laulja ansambel

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Voorand (keskel) teenis publikult mullusel festivalil IDeeJazz Tartus tuliseid aplause.
Kadri Voorand (keskel) teenis publikult mullusel festivalil IDeeJazz Tartus tuliseid aplause. Foto: Merike Lill

Tartu Jazzklubi avab Ülikooli kohvikus reedel uue hooaja kontserdiga, mille annavad menukas laulja Kadri Voorand ja tema ansambel koosseisus kitarrist Virgo Sillamaa, kontrabassimängija Mihkel Mälgand ja löökpillimängija Ahto Abner.

Ka neljandal hooajal kestab Ülikooli kohviku esimesel korrusel džässiprogramm viiel õhtul nädalas, teisipäevast laupäevani.

Teisipäeviti on kavas džässiteemalised filmid, kolmapäeviti on muusikud oodatud jämmima ehk koosmängu nautima, neljapäeviti toimuvad kontserdid «Jazzipala» peenema muusikalise maitsega kuulajaskonnale ja reedeti laiemale publiku ringile mõeldud sari «Parem reede» , laupäevad aga keskenduvad džässikultuuri olulistele teemadele.

Tartu Jazzklubi juht Oleg Pissarenko on veendunud, et klubi on leidnud endale püsiva koha tartlaste südameis. «Seda näitavad nii publiku rohke positiivne tagasiside kui ka möödunud hooaegade statistika,» lisas ta.

Muusikud on saanud Tartu Jazziklubist enda loomingu tutvustamiseks ja publikuga kohtumiseks klubi juhi sõnul püsivalt avatud ja kvaliteetsete helitehniliste võimalustega paiga. Kõike sedasama loodab Oleg Pissarenko pakkuda ka algaval hooajal.

Avakontsert algab Ülikooli kohvikus (Ülikooli 20) 28. augustil kell 21.

Tartu Jazzklubi filiaalina Oleg Pissarenko algatusel koostöös Tartu ülikooli Narva kolledžiga tegevust alustanud Narva Jazzklubi kolmanda hooaja avakontsert oli 19. augustil. Hooaja laulis lahti Anna Buturlina Venemaalt, teda saatsid kaasmaalasest pianist Alexey Bekker ning kontrabassist Mihkel Mälgand ja löökpillimängija Eno Kollom Tallinnast. Järgmisel õhtul esitles Narva publikule oma uut plaati Hedvig Hanson kitarrist Andre Maakeri ja kontrabassist Marti Tärni saatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles