Kihutaja jõudis kiirendusvõistluse asemel arestimajja

Indrek Mäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Valgamaalane/Scanpix

Nädalavahetusel pööras politsei erilist tähelepanu liiklejate sõidukiirusele, kontrolli käigus tabati mitmeid kiiruseületajaid, kellest üks toimetati arestimajja.

Nädalavahetusel tabas politsei Tartus ja Tartumaal ligi 60 juhti, kes ületasid suuremal või vähemal määral lubatud piirkiirust. Näiteks fikseeriti reede pärastlõunal Tartu-Viljandi maanteel liikunud sõiduki BMW kiiruseks üle 170 km/h.

Sõiduki roolis olnud 1984. aastal sündinud mees selgitas, et oli parasjagu teel Haapsallu, et võtta osa seal toimuvast võidusõiduüritusest. «Varakult harjutama hakanud kihutaja toimetati arestimajja järele mõtlema, kas liiklus on ikka see koht, kus oma oskused ja sõiduki võimekus proovile panna,» seisab politsei- ja piirivalveameti teates.  

Ühtlasi kontrollis politsei ka üle 2000 sõidukijuhi kainust ning tabati kaheksa juhti, kes olid enne sõidukisse istumist pruukinud alkoholi. Neist ühe joove oli sedavõrd suur, et politsei alustas kriminaalmenetluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles