Saaremaal aastaid korraldatud kontsert laieneb Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tartu laululava.
Pildil Tartu laululava. Foto: Sille Annuk

Saaremaal elava Ülo Kannisto eestvedamisel on juba mitu aastat korraldatud Kuressaares taasiseseisvumisele pühendatud vabaõhukontserti «Vaba rahva laul». Sel aastal on lisakontsert ka Tartus. 22. augustil kõlavad Tartu lauluväljakul igihaljad lood Jaak Joala ja Georg Otsa repertuaarist.

Kontserdi korraldaja Ülo Kannisto ütles, et otsustas Tartusse kontserdi tuua, kuna siin on korralik laululava ning piisavalt inimesi, kellele võiks sündmus korda minna. Kannisto on ülikooli ajal ka ise Tartus elanud.

Kannisto sõnul võttis publik eilse Kuressaare kontserdi hästi vastu ja ta arvas, et huvilisi oli paarituhande ringis. Ta loodab, et homme külastab Emajõelinnas kontserti vähemalt lauluväljakutäis inimesi.

Jaak Joala ja Georg Otsa repertuaarist esitavad homme kaunimaid laule Koit Toome, Alen Veziko, Rene Soom, Jüri Pootsmann, Gertu Pabbo ja Oliver Leppik, lauljaid saadavad Kuressaare linnaorkester ja Urmas Lattikase bänd. Laval saab kuulda ka koorilaulu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles