Hiphopifestivalil tabati mitu narkojoobes sõidukijuhti

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nädalavahetusel Elvas aset leidnud hiphopifestivalil tabas politsei lühikese aja jooksul mitu narkojoobes sõidukijuhti.

Festivali esimesel päeval, 14. augustil kontrollisid politseinikud seitsme tunni jooksul läbi seitsesada sõidukit ning toimetasid narkoekspertiisi neli autojuhti.

Samuti toimetati ekspertiisi üheksa sõidukites kaassõitjana viibinud isikut, kes ei leppinud indikaatorvahendi näiduga. Kahe puhul vormistati kanepi tarvitamise eest kiirmenetluse protokoll kohapeal. Kontrollijad tabasid ka neli alkoholi tarvitanud juhti, kellest kahe kohta alustati kriminaalmenetlust.

Tartu politseijaoskonna komissari Argu Arukase sõnul tuvastatakse narkojoovet rohkem kui varem ja pistelisi kontrolle tehakse pidevalt, kuid festivalilt saadud tulemus on siiski ootamatu. «Selline tulemus tuli üllatusena, paraku aga väga negatiivse üllatusena. Narkojoobes juht liikluses on sama ohtlik kui alkoholi tarvitanud juht,» sõnas Arukase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles